Kärleksmums
Kärleksrutor
Chokladbotten
3 ägg
1 dl sukrin melis
0,5 krm stevia eller 1 tsk flytande hermasetas
1,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 msk kakao
1 dl grädde
75 g smält smör
Glasyr
100 g mörk choklad minst 70%
1 dl vispgrädde
Topping
1 dl Kokosflingor
Gör så här
Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en form på 20*30cm. Vispa ihop ägg och sötning. Lägg sedan i mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver, kakao, vanilj och rör om. Vispa sedan ner grädde och smält smör. Häll ner smeten i formen och grädda i 18 minuter. Under tiden kan du göra glasyren. Värm upp 1dl grädde i katrull och lägg i chokladen och låt smälta. När chokladen är helt smält så ställer du undan glasyren och väntar på kakan. När kakan är klar häller du över glasyren, strör över kokosflingorma och låt svalna.
Njut!!
Kommentarer
Trackback