Varför gråter inte Emma

Vad härligt laga köttfärsås o spagehtti till familjen så åt vi sedan cykla ner till små båts hamnen satt där på en bänk läste Varför gråter inte Emma . Så gripande men väldigt bra .Blåste fint ..Cykla hem i motvind men de var skönt ute ..Jag har dragit mig undan pratar inte med många på fb bara få.. De som är snälla .. Jag håller mig på avstånd ...

Morsdag

Mina barn har gratta mig .. o älsklingen gav mig en fin pressent i morse . Vi älskade som aldrig förr . :-) Nu äter vi kladdkaka o visp grädde o dricker saft .. gott..

Skriver nytt igen

Har skrivt två nya dikter är roligt :) Nu kom Emma in har kissat på sig så in och byta om . Är fullt hus här hemma barnen med sina kompis ungdoms gården här .

Jag e glaaaaad

Här ska man röja själv hemma städa och baka fixa hemma . De andra ska ut och jag har ingen lust haka på har massa göra här .

Mikråfonkåt

Hej alla vilket under bart väder vi har haft i dag.. puuuuuh värme bölja

solen stekte

Var nere vid löga satt på en bänk i svarta kläder solen stekte fint ..... och drack vatten sååå trötttttttttttttttt e jag nu !!!!!!!!!

4 maj

Mamma har kommit o hälsa på i dag . Vi var till graven med mormor de var kul . Sedan var vi till IKEA jag ska handla mytt tallrikar i 18 pack för 299 kr och inne handlar nya galljar och glas även vin glas och lite annat med ny vardags rums mamma bland annat .

snöar

Vakna att de snöar i dag när det är den 3 maj.

nätet

Jag hatar krångel i magen

1 maj

Is kalla vindar i dag som i går var inte alls skönt . Har varit hemma hela dagen har fixat lite av varje lagat god kött gryta med högerev jätte gott.

30 april

En is kall dag var en sväng till Hällby träffa vänner och frös i hop

RSS 2.0