31 dec 2011

Ny årasafton Ska klä mig dra ut tilli ca lämna film hyrade i går , sedan hem o laga mat ...

22 dec har lasange färdig o knäcken kokas

Här i dag är jag arg irrrterad på skit unge som inte sköter ...i allt ... Jag är bara såå trött på skriker man har börjat blir så trött på hennes larv lat het ska fan sluta prata med henne nu , hon får ju bara hennes fastrar som tar hennes parti , de har inga barn än som är i tonåren . Men mina andra tjejer är inte ens i närheten som stora . fy fan skyll inte på åldern man kan upp för sig något normalt i alla fall .. Jag har bara sagt vänligt hon fräser o jobbig jag tänker inte prata med henne alls , jag har fått nog av madame -sdkit unden . jag älskar mina barn men jag hatar eviga bråket när hon hela tiden ska vara JOBBIG . VET ATT JAG ÄR INTE ENSAM , MEN HON extremt dryg just nu , 2 dagar innan jul kan man visa att man kan hålla fint i sitt rum eller ? Är de mycke begärt för modligen . Göra som Marie sa sluta ge henne pengar o köp inga julklappar . Ska precis göra och sluta prata med henne hon har sådan vrong attetyd nu mera de går inte skylla på åldern de köper jag inte längre.Drar hon på sterion så alla grannar kommer snart ringer på kan fan i helvette stänga dörren , svårt visst kan spela men inte överdrivna .

Julbak 20 dec

Ska göra knäck med barnen och kola .. Och ischocklad ska bli skoj ...

17 dec 2011

I dag har jag o Josefine varit istan möte hennes pojkvän kom med tåget från Sthlm . Sedan har vi gått i stan kikat julisar samt var på donken fick en glass med chocklad sås gott .. Träffa lite bekanta det var bra kul . . Sedan visa jag Kevin Skivbörsen , han gilla butiken bra ,...Sedan åkte de två till erikslund men, jag åkte hem is kallt min dunjacka var våt och jag frös ville hem . :) Kom hem börjar laga maten , vart högrev o kokt plugg . ..

14 dec 2011

Träffade Nam Nam i dag fikade lite hemma , sedan tog en sväng gick Ikea det var trevligt åt lunch barn menyn Köttbullar och potatis mos o lingon sylt gott var de ...Hennes Emilie är så go , rolig flicka , mamma kan Cecilia gå hem själv , kan hon de , skrattar vi bara jaaaa hon är stor ...Väl hemma tog en promenad med lillen sedan in kom Buffen härligt ska bläddra i denna sedan ..

1 Dec 2011 Allt bara knyter sig

Hej Jag var hemma i måndags har jätte besvär med min mage .För 2 årsen tog jag bort ärrbråket satt de in ett nät som ska fungera bättre .Men inte alls , Utan har stängit ont jämt , spelar ingen roll vad jag gör sover knappt om nätterna har sådan värk hela magen är i upp ro . Spänner är öm mjuk sedan jätte hård .. De känns som det inte är som de ska . Ska till läkare den 9 dec . Men har verkligen ont hela magen mellan gärdet allt bara trycker på. .Måste lägga mig ner o andas lungt för de trycker gör så ont .. Glad att de är bara pratiken på Samhall för där finns inge att göra sitta vid ett bord inge händer . Satt i 4 dagar utan göra någon ting de är verkligen slöt tycker jag . Ska vara Samhall jättte dålig stil . Mår inte alls bra känner mig mycke trött och eftersom jag inte får sova om nätterna . På morgonen ska man skicka i väg barnen till skolan . Sedan är jag helt slut . Blundar jag så svartnar det för mina ögon . Lätt får yrsel har jätte ont i huve spräng huvud värk det bara blixtrar ...Även om jag har stöd strumpa på mig varje dag för har dålig blod ciruklation så har jag ont i vänster ben .

RSS 2.0