28 feb -2011

God morgon barnen har sport lov hela veckan . vad gör mina två ser Disney channel ena ska ut och gå med i dag inte vara inne bara glo på tve . Vi kan ta lång skön runda. Men vad jag vet så vill hon inte utan bara titta tve .

27 feb 2011

Förskyldnings tider . hela familjen hostar snorar snyter massor de gör i alla fall magnus är så förskyld stackarn inte så roligt . :( Haft trevligt här de som kom var mormor, totte , josse , farmor, gammelmormor , morfar . Anita och vi , Morbror Henric låg hemma o sjuk hade migrän :( Grann flickan kom över fick lite tårta hon var oxå såå förskyld såg inte alls pigg ut ..

23 feb -2011

20 minus såå kallt ... Har fått i väg Ida till skol bussen vart ledsen bara för jag sa Nej till ha med sig DS till skolan nej de får spela hemma inga spel med dig nu . De hinner du inte . Hon vart arg på mig . Josefine går inte på praon i dag för mår inte bra ( vill inte gå dit heter de och bara för inte bestämt med farfar så struntar hon i att gå tycker jag e så tråkigt av henne En dag stod hon ut ) Men är väl munnen som spökar tror jag :( Snart väcka Emma ska fixa frukost åt henne sedan ska jag hoppa ut med chips sedan ska vi till skolan och jag ska till kursen sedan kommer mamma och hämtar mig .. Ska med Emma till tandläkan idag ska vara där kl.12.50. Nu väcka Emma ..

18 feb -2011

Hej stackars min lilla flicka har ramlat gjort sig illa i ansikte åkte slaom i Romme i en brant backe backen svängde men inte josefine åkte in i en skylt slog näsan och munnen har svullen läpp med sår och under läppen lika där med sår . Och ont i tänderna stackarn Är nu på akuten med pappa sin .. så synd om henne tyckte slaom var kul att åka .

15 feb 2011

Hemma i dag med två sjuka barn ena har ont i magen andra och har ont i huve . så de vilar och ser film just nu . Själv mår man inte så bra har ont i foten och vila ska jag oxå göra ...Vila med mina barn ska bli skönt Filmen är Skönheten och Odjuret är bra musik

Alla hjärtans dag!

Grattttis vår stora tjej Ida 10 år stort grattis

13 feb 2011

Hej mina läsare i dag är det skön söndag ska bara ta de lungt :) Gör nå gott o enkelt : vitkål bacon röra 2 Vitkål 4 bacon 4tomater ...3 paprika 3 nävar riven ost 3 lök röd 5dl visp grädde Hyvlar vit kålen med osthyvel som strimlor Skär bacon , paprika , lök , tomater, vitkål bryn , allt och har i riven ost i häll i visp grädde . Gott till pasta och kokt potatis

11 feb -2011

Så mycke snö har kommit i natt plus blåser massor snön bara yr , Trodde våren var på väg inte då bara snö vinter land skap ser de ut . Man blir trött och pölsa i snö innan man kommer hem .Puuh .. Träffa Adina på bussen med lilla Cindy , storbror Achim är hemma från skolan har kräks och stora syster klarat sig är i skolan lilla Cindy tog sig för magen mådde inte bra . har feber stackarn sa du får komma hem och vila dig kram .Ska göra ett ryk fixa disken o tvätten fixa lunch åt mig .

9 feb - 2011

Åh i dag har stora tvätt dagen hänger upp viker och lägger in där de ska vara osv . Senare i dag kommer min mamma o hälsar på har fixat nya gardiner i barnens rum . Plus har flytta på soffan tagit bort all skräp bakom och flytta på stora data skärmen som står i vårat sov rum får flyttas in i källan senare trött se han i vardags rummet .:)

8 feb -2011

Härligt kommit mera snö inge halt någon stans utan man kan gå med hund utan att spänna sig . Var lämna Emma , ska ner till jobb garatin snart här o söka jobb . De är slaskigt ute och kram snö men de är inte halt i alla fall.

7 feb -2011

Gratttis Alexander Skotter blir 15 år i dag ... I går fick man veta att Legnden Gary Moore är död !

6 feb -2011

Jag tänker inte jämt plocka undan efter dig du är 14 år , borde fixa sådant själv . men är bara lat och bekväm tror mamma ska göra allt knappast .Jag ska fixa köket in med ny disk i diskmaskinen Men inte bort hennes tallrik de kan man själv ställa in inte alltid på disk bänken kan hon själv göra Nej inte bara lång SUCK oj de är jku så jobbigt att göra något här hemma .Först att pappa sa hjälpa till ta du chips på morgonen oh de är så jobbigt men Pengar vill man ju ha o åka till Lina i Ludvika på sportlovet . Kom fram sitter mycke vid sin data pratar med Nån Erik som Lina känner han är 17 år bor i Borlänge . Men om man inte hjälper till hemma kan man glömma killen hahaha.. Ska snart göra ryket här Men älskling ligger i sängen glor på sport o latar sig men han e lika lat som dottra .. Tröttnar jag så tänker fixa de här sedan fundera ut nå mat .. Och när ska plast granen bort får väl fan jag börja göra något snart slänger ut denna snart trött på se denna . Har kikat på Beck film De oskända av sändaren gillar de filmerna . Vill ha nån ny film här fram över får åka till Media Market kika efter nytt ha hem . Bland annat ska köpa litenya barn filmer till tjejerna , de vill ha Emil i lönnberga på dvd .Och jag ska ha flera wallander har några . Plus lite andra filmer .

5 feb -2011

OOOOOOOOH E LÖRDAG!.

4 feb -2011

Härligt de är  fredag och i dag fyller min moster 56 år

1 feb -2011

Har städat här hemma o varit med väninna på stan shoppat o gjort lite av varje . Puuh äntligen hemma .. Vet vad jag vill bli kontakt person träffa grannen på bussen hon är de så varför inte bli de jag med träffa andra ....Ringde komun men biståndaren kommer igen den 7 feb .

RSS 2.0