Måste bli av med X-tra kilorna

Dags att bli av med x-tra kilorna .. Jag ska ta en rask runda imorgon efter har lämnat barn på förskolan. Dricka massa vatten och äta ej pasta ,potatis , bröd , Hålla mig grönsaker och frukt , äpplen , vindruvor , sharon , papya, apelsin, citron . Ta 30 minters promenad varje dag dag som efter middag och kväll. Inte äta efter kl. 18. bara äta frukt dricka vatten . Ställa mig på vågen kolla hur mycke jag väger sedan skriva ner vid min blogg hur dagen har gått. Skippa söt suget onödigt fet börjar man bli villinte se ut som vissa . Never my life. Skippa läsk helt dricka vatten med citron eller gurka i . Se till att foten blir bra och gå till stan efter man varit på hudklinken ner tillstan kanske hem när man inte har bråttom.. Skön runda bränna ut sig vore det bästa. Inge glass heller ... Måste bli av med x-tra kilorna och börja med en diet så man orkar med dagen med kidsen .

Sista dagen

God morgon alla .. Woow nu har januari gått 31 dagar på nya året. I dag ska jag vika tvätt och packa gympa påsen åt min dotter . Rensa här hema har så mycke skit hemma som man samlar på . Ta fram snabeldraken oxå . ..Näää nu ska jag äta citron yoghurt med lite musli gott och bra för magen .

Ishockey

Nu i kväll har mina barn haft ishockey träning de hade kul men kom hem så kräktes ena och andra tar sig för huve och skriker gråter har ont och är såå trött med inge passar . de äter lite i alla fall . sedan blir sängen för mina ny duschade flickor . 13 minus är det ute . Skönt kommer kylan igen härligt e bara njuta av vintern ett par månader till . I kväll ska man glutta på tve och dricka te med honung i . hejsvejs så länge!

Massa snö

Hejsan Vinterland ! Vi har fått massa snö och mycke fint ute men plogar dåligt de har väl inte kommit i gång än. Klagar inte utan tycker de är fint ute .Träffar grannar med sina barn hejar lite är bara kul. Nu snöar det igen , Januari månad har varit en kall månad men oxå massa snö,barnen har åkt mycke pulka kunna vara ute haft skoj, men nu har vi bara lilla Em hemma och äter mellis och ser på nionde kompaniet rolig film ju .Längtar till våren med sol och värme.. I dag har jag mest kikat på filmer och vilat magen sedan tog en skön runda med chips hejade på gamla fröken Christina på dagis och möte mina älsklingar vid förskolan gick vi hemåt.

Häärligt väder

Idag har snöat massor sagt att de skulle komma storm vilken storm ? Men de snöar mera härligt ialla fall med ny fint puder som gör alla barn glada. :-) Jag åt jätte god lunch i dag vart de sprial pasta med Laxbollar med god krämig sås .. Åh detta var jätte gott. . Middag vart korvstraganoff med pasta ungarna gillar sådant samt hade grönsaker till .Nu är älsklingen har skjusat hem Lisa till Gryta ,Maria till Råby sedan ska hämta sina föräldrar på Centralstation de har varit på kryssning till Åland - Mariehamn.. De spelar mycke bra musik på Rockklassiker Mycke Kiss , Areosmith som just nu letar efter ny front man efter som sångarens deras ligger på behandlings hem knarkar kungen . Blir Hårdrock sommar i år med .Till stockholm skulle band som Iron Maiden ,Kiss, AC/Dc, Mötley Crue komma ... Vilken sommar i år ..Efter som var en kall vinter blir särket en het sommar tror ni inte de ?

Måndag

Härligt ny vecka ser fram emot.. Har lämnat barnen iskolan , var o handla lite hem som fattas . Kom hem åt jag frukost med fil och musli med torkade jordgubbar och yoghurt bitar. Ska hänga tvätt sedan inte tvätta nå mera i dag för en de är dags. Solen är på väg att sticka fram bland molnen

Solen skinner vilken lördag

Vaknade i natt jag nös flera gånger , Lilla haft ishockey träning i morse sedan kom hem har hon bara skrrrrrikt massor man orkar inte bry sig när de ska bråka om allt . Utan sitter i köket lyssnar på Rockklassiker spelar mycke bra musik . Nu stack älsklingen i väg ska döma innebandy tjärna lite pengar . Har ätit lunch nu vart från går dagens köttfärsås med paprika och blomkål i mixat så de inte ser hahaha. Skicka stora ut med chips och lämna tillbaka med filmerna som hyrade i går Skytten med Wallander var bra och G-Force handlade om marsvin .

Frrrrreeeeeeddddaaaaaag !

Skööööönt.... Med helg .. ska bara Städa och fixa hemmet......

Hammerfall

Nu känns det bättre var ledsen och deppig tidigare , de via alfa tror man ska leva bara på 1500 kr. Brukar få minst 3000 kr annars varför så lite ? Men träffade min kurator tidigare i dag , ska ringa alfa i morgon bitti kl 8 . Var till af efter detta de pratade om jag har 10 veckor kvar på att stämpla . Kallelse till informations träff för Jobb - och Utvecklingsgaratin kan få yttligare 150 dagar den 2 mars. Så kom hem gick jag ut med voven sedan lämna igen filmen när jag skulle ta loss han så hejade en gammal vän till mig Anna.Gav mig en kram ..

Storhandla

God morgon alla läsare! Härligt sitter man dricker rött te bara som de är bra för min mage eftersom är uppe i upp och ner . Stramar men om jag äter Onaka fil e helt ok lindar magen samt rött och grönt te . Älsklingen o jag har letat nu på morgonen efter lillans glasögon eftersom hon var arg så gick inte prata med henne. Men jag hittat dem låg jo under syrrans säng jag hitta dem När barnen har gått till skolan ska vi åka och storhandla på Ica Maxi då är inte så mycke folk där ... Wooow hör 18 And life med Skid Row såg dem 1991 förband till Guns n Roses.. Kanon helt var så bra. Kikade på youtube jisses vad tjock han har blivit Sebastian Bach närmar sig som en annan 40 år ,, Var en enkel fråga på rockklassiker fan folk borde veta de .. Vem kom på djävuls tecknet , ojojoj om man är hårdrockare vore man veta de. De är ju Ronnie James i Dio hans mormor hahaha .Han ligger sjuk i magsäck cancer sa de på Rockklassiker han har ju flera år kvar att leva . Ratta in 106,9 så hör ni bästa musiken Rockklassiker ... med Anton körberg ...Jonas.

Pannkaka med sylt & grädde

Äntligen måndag , barnen börjat skolan . Jag var och handla på morgon vid Ica. Kom hem åt en tallrik med fil och musli med torkade jordgubbar och yoghurt bitar i gott. Kom hem satte vi på en film Wild Child rolig snobbig tjej som pekar på allt kunde hon få . men när pappas flickvän kom med in i bildern tömde de hennes kläder på allt .Hon hoppade från berget rakt ner i havet med flickvännens kläder. Tills pappa kom Du kommer direkt där i från Nuu!!!.. Se denna är faktist bra . Nu lånar jag Emmas mp3 lyssnar på han Erik sjunger kiss låt Vi ska äta pannkaka med sylt och grädde , lilla Emma hjälper pappa med grädde gullig hon är då.. Blir nog kock av henne eller som tjatar om ska blir polis ..Nu kliver chips på Emma de leker med varann ..Har ni sett filmen Mama Mia Åh alla låtar är så bra gillar dem skrapt man växte ju upp med ABBA under 70-talet , En bit på 80 -talet Sedan kom bästa musik Mötley Crue , Bon Jovi ,Kiss Iron Maiden ja underbara musiken Hårdrocken..Nu i kväll ska jag se Trauma kl 21 på tve 3.Så idag har Stora tjejen och jag kikat film i hennes rum haft mysigt fikade åt goda struvor ser ut som stjärnor lite socker på jätte gott.Lick it up med Kiss minns hade denna på singel under 80 -talet undra vart alla singlar vart tagit vägen minns hade massor . Kl. är 17.45 lyssnar på rockklassiker vem sitter bakom spakarna trodde var Ian Haugland inte han heller är ute spelar med sitt band Europe . Så de är annan kille som delar ut 46 min bra musik man diggar verkligen allt från Def Leppard , till Bruce Springsteen ..Gott med gröna stora runda vindruvor med kärn fria gott .. Nääää mot spisen ta lite pannkaka med lite sylt och grädde.... MMMMM gott med pannkaka med sylt o grädde mumma ..Var inne på af finns fan inge jobb hatar detta gå hemma . Denna pysologen e inte rolig heller , man inte dum tror man föddes i går . ..Så har vi alla som gillade knark kungen Kurt Cobian Nirvana sämsta band helt blåsta de var väl inge musik de lirade skrattar han var ju vänster händ .. *flinar * Minns under 80-talet närmar sig 1986 tror de startade eller om de var senare vid 1988 jo var nog så de hette Acis , Sångaren var en blond pudel hahah , ganska kort av sig men fan vad man skratta åt han . Jag o Mia såg dem klistra upp sina affiser på husen vi drog ner dem och gick på live spelningar på Bryggis det var tider . Men i dag har jag inte sett dem , joo nån gång i stockholm var där i city såg kag en skymt av blonda pudel n hahah .. Jag har inte sett Mia på flera år hon bor nog i Helsingborg sist jag hörde av från henne , skaffar man familj glider man i från sin gamla vän .. Men den 19 okt 2006 var jag och min dotter inne på skiv börsen i stan vilka träffa vi live jo Hårdrocks bandet Hammerfall , de var as coola killar och trevliga killar . ...

Dark Angel

N u har luften gott ur mig , har nattat barnen de har varit duktiga att borsta tänderna sagt annars kommer tandtrollen heheh ... Nu i kväll ska man se Wallander med Prästen pusta ut med en kopp green te njuta av lungnet .

Så var det lördag

God morgon ! Vaknade strax efter kl 8 . Barnen ska i väg med  pappa  de spelar ishockey i VIK tjejer födda  01 . 02.03. De stor trivs på ishockeyn  har fått nya vänner .De har träning i dag och efter träningen skulle de stå i kiosken sälja lite . Nu för en stund sedan ringde min mormor berätta att Josefines stövlar var klara  hos skomakarn  Nu behöver inte skorna se ut som ett gap ...Josefine sover över hos faster  de skulle spela Wiiiil Inge som jag har provat direkt .. Skönt  diskmaskin och tvättmaskin går på . Ska se en film nu Inte utan min dotter .. Så ska man äta fil och flingor till frukost .Till lunch blir det soppa .  Sedan ska ta en skön dusch  och ta låång promenad  med chips .

Min Stora feta Grektiska Semster

Ja nyss har man kollat en bra film  har sin charm och man har skrattat till denna film 

* Tjejen  från  *Mitt stora  feta Gretiska Bröllop*  Har äntligen landat i Grekland..


Har varit ute en sväng med chips  slängt sopor och tog vanliga rundan med han  e skönt ute bara  1 minus riktigt skönt , men i morgon fryser det på så  blir alla barnen glada snö i pulka backen . Mina barn ska ha ishockey träning imorgon sedan ska de stå i kiosken  vid Rocklunda , inne  där de spelar med sin pappa ..Blir gärna hemma  ska göra dagliga jobbet vika tvätt och ta promenader med Chips är så skönt .


Ska ta en sväng för bi min älskade pappa har inte träffat han sedan  den 26 dec -2009  Så måste se om han lever  o mår bra trots han har sin sjukdom  MS .Han har haft sjukdomen i 34 år snart här och han går med gå stol och inne och har ont i vänster arm i bland och haft hemsk klåda men verka som sagt gått över . Men han kör inte bil längre utan  han har sin permobil  kommer ut i alla fall , kan handla inne på ica lite grann .. Han fyller 64 år isommar ..


fredag

Hejsan då har man öpnat en egen blogg . Så kan man skriva  dagens händelse  e bara roligt .. I dag har lilla Em  tagit en halv dos  vaccin  men hon är såå trött  men sova inte ännu .. Men ska .. är oxå trött av mig känner mig helt färdig .

RSS 2.0